Mil-tek biedt specifieke oplossingen om het afvalvolume van hotels en restaurants te reduceren, in overeenstemming met de eisen van de sector. Plastic en kartonnen verpakkingen, papier en voedselafval zijn de belangrijkste soorten afval die een doeltreffend beheer eisen.
Onze analyses en oplossingen zijn ontworpen om onproductieve ‘reizen’ in keukens en opslagruimtes te voorkomen, om problemen in de werkruimte te identificeren en de afvalverwerking ter plaatse te optimaliseren.
Gezondheid en veiligheid zijn van doorslaggevend belang zowel voor ons, als voor onze klanten.
Afvalverwerking in de HORECA is een dagelijkse activiteit die uitgevoerd wordt door een groep medewerkers van alle leeftijden, met verschillende ervaring en diverse vaardigheden.
De Mil-tek compactors en balenpersen zijn veilig en eenvoudig te gebruiken en beschikken over ingebouwde beveiligingsmechanismen. Dit betekent dat gebruikers alleen maar een korte training door een ervaren Mil-tek medewerker moeten volgen om de machine te bedienen en op hun beurt andere collega’s te trainen.
Mil-tek is gespecialiseerd in oplossingen die ontworpen zijn om het afval van hotels en restaurants - van alle types en groottes - te verminderen. Zowel voor kleine fast-food restaurants als voor grote hotels met een diverse en continue afvalstroom, is een doeltreffend afvalbeheer van cruciaal belang.
Effectief en efficiënt afvalbeheer in de horeca sector is niet alleen gunstig voor uw organisatie, maar ook voor de veiligheid van uw personeel, het verlagen van uw kosten en het actief bijdragen aan een milieuvriendelijk en groen imago.
Menu