Burger King heeft de efficiëntie van restaurants verbeterd met nieuwe afvaloplossing
Een kartonbalenpers verhoogt de efficiëntie bij Burger King
Efficiëntie is een absolute noodzaak in een druk restaurant als Burger King. Door gebruik te maken van een kartonbalenpers om hun kartonafval eenvoudig en snel te comprimeren, kunnen ze hun personeel binnen houden en zich concentreren op de klanten, en houden ze hun keuken en opslagruimtes schoon en hygiënisch.
De uitdagingen van Burger King op het gebied van afvalbeheer
Voordat we met Mil-tek werkten, had het restaurant 3 kleine afvalcontainers buiten waar het personeel meerdere keren per dag al het afval in deed.
Voordat het karton in de containers kon worden gegooid, moest het worden gesneden, gevouwen en handmatig worden samengeperst, wat samen veel tijd in beslag nam tijdens een werkdag.
Als de containers vol waren, werden ze geleegd door een afvalinzamelaar, uiteraard tegen betaling, wat uiteindelijk een grote kostenpost was.
Efficiëntie is van het grootste belang in een druk restaurant
Voor Burger King – en elk ander bedrijf in deze branche – is efficiëntie essentieel in de dagelijkse workflow.
Elk onderdeel van de workflow wordt voortdurend gemeten en geoptimaliseerd, van elk werkstation voor de voedselproductie tot de afhaalpunten, de drive-through, de achterkamers en nog veel meer.
Het verminderen van de tijd die elk van deze processen in beslag neemt, helpt de algehele efficiëntie van het restaurant te verhogen. Het elimineren van onnodige onderdelen van elk proces is zelfs nog belangrijker.
De oplossing > Een Mil-tek balenpers
Met zoveel aandacht voor efficiëntie in het algemeen, was het niet moeilijk om in te zien dat het hele afvalverwerkingsproces ook gestroomlijnd moest worden.
Na een grondige evaluatie werd besloten dat de meest efficiënte oplossing een Mil-tek A305 kartonbalenpers zou zijn die in de opslagruimte van het restaurant zou worden geplaatst om de grote hoeveelheid kartonafval te verwerken die continu werd gegenereerd.
Het proces optimaliseren
De installatie van een Mil-tek A305 heeft een aantal duidelijke voordelen gehad in het restaurant:
- Afval hoeft niet langer naar buitencontainers te worden vervoerd, waardoor de achterdeur van de opslagruimte nu gesloten blijft.
- Een gesloten achterdeur houdt de temperatuur gereguleerd en verbetert de netheid van de opslagruimte.
- Kartonafval kan in de kartonpers worden geplaatst zonder dat het personeel het eerst plat moet maken of bij de deur moet opstapelen.
- De opslagruimte is nu veel netter en schoner en het afval wordt meteen verwerkt en afgevoerd in plaats van in verschillende stappen.
Heeft u een vraag?
Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe Mil-tek uw bedrijf kan helpen tijd, ruimte en geld te besparen door afval beter te verwerken.
Vraag informatie aan over een product of praat met een van onze lokale vertegenwoordigers. Laat ons weten wat u nodig hebt, zodat de juiste persoon contact met u kan opnemen.